OVER ONS

Hey, welkom op onze website! Wij zijn de Schuurjongeren, een groep jongeren -wat wellicht al duidelijk was door de naam- die zich bezig houden binnen en rondom de schuur. Wij houden allemaal zo erg van theater, film, muziek, woordkunst, noem maar op. Alles wat valt onder de brede term: kunst. Samen, als de grote familie die we zijn willen we meer mensen, maar vooral jongeren naar de schuur trekken om deze liefde met jullie te delen. We zitten namelijk al lang genoeg naast ouderen in de zalen, wat we wel natuurlijk met liefde doen.

Om jullie een beetje aan te trekken om naar de schuur te komen, komen wij elke maand samen om grondig -en intensief- te overleggen. We bedenken meesterplannen om jullie naar ‘The latest and greatest’ films en theater stukken te krijgen. Zo organiseren wij nagesprekken, waarin we na afloop van een voorstelling die echte goeie vragen stellen aan de maker(s) en/of acteur(s). Ook zijn wij diep betrokken bij film avonden in de schuur, wij zorgen voor die echte feest sfeer. Vorig jaar hadden we een groot succes met de ‘Barbie Night’ waar we zelfs suikerspinnen hadden. We zijn echt overal in de schuur terug te vinden.

Ten slot zouden wij geen jongeren zijn als we niet op social-media zaten. Dus volg ons overal! We zitten op echt alles -zelfs facebook-. Hier posten wij over films en theaterstukken waar wij heen zijn geweest en aanraden. Over alles wat er gaande is in de schuur en super exclusieve post van achter de schermen. Op alles zijn we te vinden onder de naam: Schuurjongeren. Ook onderaan deze pagina doorklikken om ons te vinden.

Op deze website kan je van alles vinden over wat wij doen rondom de schuur en denken over de nieuwste theaterstukken en films. Alles van de schuurjongeren is hier te vinden.

Hopelijk zien we jou heel gauw naast ons zitten bij films en theaterstukken!

Groetjes en een net ongemakkelijke knuffel,
De schuurjongeren