OVER ONS

Hi! Wij zijn de Schuurjongeren, de jongeren ambassadeurs van de Schuur. Wij hebben een liefde voor film, theater, dans, woordkunst en alles daar binnen en buiten. Dit delen we graag met elkaar, maar vooral met jou. Met veel passie en plezier geven wij iedereen een blik voor en achter de schermen van ons schuurtje. Wij maken onze liefde voor kunst toegankelijk voor iedereen. Met een goed gesprek of met een feestje, wij doen het allemaal.

Op frisse en eigenzinnige wijze organiseren wij evenementen in de Schuur. Ze zijn wellicht georganiseerd door jongeren, maar toegankelijk voor iedereen. Zo organiseren wij regelmatig BACKSTAGE; een nagesprek na afloop van een film of voorstelling, geleid door ons. Dit gaat altijd gepaard met een fikse korting voor alle zielen onder de 26. Op elke filmnacht zijn wij niet te missen; misschien wel onze lievelings avonden in de schuur. Wij dansen het hardst en verblijden ieder in de Schuur met onze activiteiten deze nachten. Mocht je nu denken dat dit alles was, dan heb je het mooi mis. Wij zijn betrokken bij tal van activiteiten in en om de Schuur.

Twee hoogtepunten in het theaterseizoen zijn voor ons STARRING & Shoot Your Shot. STARRING is een professionele Toneelschuur Productie met jongeren uit de regio. Afgelopen seizoen was dit zo’n groot succes dat STARRING#22 NAXOS in reprise ging in Theater Bellevue. Shoot Your Shot is dé filmcompetitie voor jongeren tussen de vijftien en 21 jaar uit Haarlem en omgeving. De Filmschuur geeft hier jongvolwassenen de kans om hun filmtalenten te tonen.

Via onze Instagram (@schuurjongeren) houden we je op de hoogte van alles wat wij uitspoken, en wat er gebeurt in de Schuur. Van exclusieve behind the scenes bij onze eigen Toneelschuur Producties tot verslagen van onze feestjes, je vindt het er allemaal. We stellen onszelf daar stuk voor stuk voor, kom ons vooral beter leren kennen. (Ook geven we vaak korting. Een pluspunt voor iedereen met een strak budget.)

Het allerliefste trappen we tegen bestaande regels en kijken wij continu naar nieuwe mogelijkheden. Zo is dit stuk het begin van ons website-avontuur. Hier uploaden wij in de toekomst uitgebreid over film, theater en alles wat zich binnen de muren van de Schuur afspeelt. Dit alles op geheel eigen wijze. We vormen een soort blog, maar dan weer net even anders. We hopen je nog vaak te mogen zien, zowel digitaal als in het echt. 

Groetjes! (& een dikke kus.)